Leerling InZicht Blog

Hier lees je alles over onze acties, nieuwe features en functionaliteiten.

17 juni, 2021

Uitgerust de zomer in met Leerling Inzicht

De tijd van toetsen, rapporten en overgangsbesprekingen staat voor de deur. Net als elk jaar is het weer een flinke klus om te berekenen welke leerlingen (niet) voldoen aan de bevorderingsnormen.  Dit jaar zijn deze besprekingen extra bijzonder. Passen je bevorderingsnormen wel bij dit bijzondere Coronajaar? En wat is het effect als we de normen bijstellen? Met Leerling InZicht krijg zie je in één oogopslag wat dit voor jouw leerlingen betekent.
Leerling InZicht is een dashboard dat het mogelijk maakt om in één oogopslag alle relevante informatie van de leerling met betrekking tot cijfers en opmerkingen in beeld te krijgen. Zodra je inlogt zie je direct welke leerling gaat bevorderen en welke leerling niet. Zo kun je met een dubbelklik de bespreeklijst maken voor jouw overgangsvergaderingen.
The Next School draagt graag een steentje bij aan het onderwijs.  We ondersteunen jouw school dan ook graag bij het doorrekenen van je bevorderingsnormen. Vraag via onderstaande link een proeflicentie op Leerling InZicht aan en binnen drie werkdagen rekenen we de bevorderingsnormen voor jouw leerlingen door.

Contact:

Leerling InZicht / The Next School