Quinten Smit

Director & Co-Founder

Quinten is ons creatieve brein. Heeft veel ervaring met het bedenken van nieuwe concepten, data-analyses en visualisaties in zowel zorg als onderwijs. Heeft meeste ervaring en affiniteit met onderwijs voor de meest kwetsbare groepen. Quinten deed ervaring op als consultant bij Gupta Strategists en studeerde cum laude af in Financiële economie en Bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit.

Marco Voormolen

CTO & Co-Founder

Marco is onze technische man. Ontwikkelt apps, bouwt en ontsluit API’s en stuurt technische teams aan. Marco werkt mee aan al onze projecten, zodra de technische uitdaging daarom vraagt. Marco behoort tot de zeldzame soort van programmeurs die ook nog sociaal zeer vaardig is. Hij deed ervaring op als politiek assistent bij de Gemeente Rotterdam en studeerde af in Geschiedenis aan de Erasmus Universiteit.

Bart Jacobse

Engagement Manager

Bart is onze learning expert. Hij is niet alleen zelf enorm goed in analytisch werk, maar kan zijn skills ook bijzonder goed overdragen naar collega’s én klanten. Bart studeerde Life Science & Technology (Cum Laude) aan de TU Delft en deed uitgebreide consultancy ervaring op bij Gupta Strategists. Als head of content bij startup 5miles leerde hij duizenden mensen om Excel en VBA beter te benutten.

Anniek Hendriks

Consultant

Anniek houdt zich als consultant met name bezig met het verwerken van data en het analyseren. Naast haar studie werkte ze in het voortgezet onderwijs waar zij haar passie voor het onderwijs en andere maatschappelijke vraagstukken ontwikkelde. Anniek deed onderzoekservaring op in Vietnam, en studeerde af in Development Economics aan Wageningen University & Research.

Ilse Louwerse

Senior Consultant

Ilse is senior consultant bij The Next School. Ilse houdt zich binnen The Next School bezig met het oplossen van onderwijsuitdagingen via data-analyse en visualisatie. Ilse heeft een promotietraject bij het VUmc zo goed als afgerond en werkte eerder als customer intelligence analist bij het UWV en als junior onderzoeker bij de EUR. Ilse studeerde cum laude af in econometrie aan de EUR.

Eva Rouwmaat

Consultant

Eva is consultant bij The Next School en houdt zich bezig met het analyseren en verwerken van data. Ze stond vaak voor de klas als examentrainer en ontwikkelde daardoor interesse in het onderwijs. Eva heeft een bachelor Natuurkunde en is cum laude afgestudeerd in Amerikanistiek aan de Universiteit van Leiden, waarbij ze onderzoek deed naar onderwijsbeleid in de afgelopen eeuw.

Marleen Eijkemans

Schooladviseur

Marleen is schooladviseur bij The Next School. Marleen houdt zich binnen The Next School bezig met het, in samenwerking met middelbare scholen, verder uitbouwen van de applicatie Leerling InZicht. Marleen combineert haar functie bij The Next School met een docentschap in bedrijfseconomie aan het Emmauscollege in Rotterdam. Marleen studeerde af in marketing aan de Universiteit van Amsterdam.

Jan-Willem van Putten

Co-Founder & Bestuurslid Stichting TNS

Jan-Willem is ons sociale hart. Weet in complexe projecten tot oplossingen te komen waar iedereen blij mee is, en is daarnaast roerganger voor onze sociale missie. Heeft meeste ervaring met hoger onderwijs en onderwijsstichtingen. Jan-Willem deed consultancy-ervaring bij Parthenon-EY, als social impact consultant in Botswana en studeerde af in Micro-economie en Financieel recht aan de Erasmus Universiteit.

David Lans

Bestuurslid Stichting The Next School

David Lans is bestuurslid en mede-oprichter van Stichting The Next School. Ontwikkelt naast zijn baan als docent Wiskunde en decaan vernieuwende onderwijsconcepten via Stichting The Next School. Daarbij heeft David bijzondere affiniteit met het raakvlak tussen onderwijs en cultuur. David studeerde af in Toegepaste Wiskunde aan de TU Delft.

Luka Driessen

Marketing Stichting The Next School

Luka is gespecialiseerd in Marketing voor social business. Aangezien stichting the Next School compleet afhankelijk is van vraag en aanbod van docenten en mensen uit het bedrijfsleven, raakt marketing aan de kern van wat we doen. Luka studeert Commerciële economie aan de Hogeschool Rotterdam en loopt stage bij The Next School.