Quinten Smit

Director & Co-Founder

Quinten is ons creatieve brein. Heeft veel ervaring met het bedenken van nieuwe concepten, data-analyses en visualisaties in zowel zorg als onderwijs. Heeft meeste ervaring en affiniteit met onderwijs voor de meest kwetsbare groepen. Quinten deed ervaring op als consultant bij Gupta Strategists en studeerde cum laude af in Financiële economie en Bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit.

Marco Voormolen

CTO & Co-Founder

Marco is onze technische man. Ontwikkelt apps, bouwt en ontsluit API’s en stuurt technische teams aan. Marco werkt mee aan al onze projecten, zodra de technische uitdaging daarom vraagt. Marco behoort tot de zeldzame soort van programmeurs die ook nog sociaal zeer vaardig is. Hij deed ervaring op als politiek assistent voor het college van B&W in Rotterdam en studeerde af in Geschiedenis aan de Erasmus Universiteit.

Ilse Louwerse

Senior Consultant

Ilse is senior consultant bij The Next School. Binnen The Next School houdt ze zich bezig met het oplossen van onderwijsuitdagingen via data-analyse en visualisatie. Ilse werkte eerder als customer intelligence analist bij het UWV en heeft een promotieonderzoek in de sociale geneeskunde gedaan bij het VUmc. Ilse studeerde cum laude af in econometrie aan de EUR.

Anton Stam

Senior Consultant

Anton is onze datafluisteraar. Hij weet data om te zetten in nieuwe ideeën en nuttige inzichten. Anton doet dat op basis van een stevige kennis van statistiek aangevuld met goede technische skills. Als projectleider let hij op het succes van een project van begin tot einde. Anton werkte eerder als data scientist bij Ordina en studeerde aan het University College in Utrecht.

Anniek Hendriks

Consultant

Anniek houdt zich als consultant met name bezig met het verwerken van data en het analyseren. Naast haar studie werkte ze in het voortgezet onderwijs waar zij haar passie voor het onderwijs en andere maatschappelijke vraagstukken ontwikkelde. Anniek deed onderzoekservaring op in Vietnam, en studeerde af in Development Economics aan Wageningen University & Research.

Eva Rouwmaat

Consultant

Eva is consultant bij The Next School en houdt zich bezig met het analyseren en verwerken van data. Ze stond vaak voor de klas als examentrainer en ontwikkelde daardoor interesse in het onderwijs. Eva heeft een bachelor Natuurkunde en is cum laude afgestudeerd in Amerikanistiek aan de Universiteit van Leiden, waarbij ze onderzoek deed naar onderwijsbeleid in de afgelopen eeuw.

Ivo de Haaij

Consultant

Ivo is consultant bij The Next School en houdt zich voornamelijk bezig met het analyseren en visualiseren van data. Hij heeft zijn interesse in het onderwijs van huis uit meegekregen. Eerder werkte Ivo als econoom bij de Autoriteit Consument & Markt. Na zijn bachelors Bedrijfseconomie en Rechten, studeerde hij af in Europees recht en in Marketing aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Hilke Schuurmans

Junior Consultant

Hilke werkt als junior consultant twee dagen in de week mee aan diverse projecten. Dit doet ze naast haar master in Data Science en Marketing Analytics. Hilke heeft een bachelor Economie en een bachelor Rechtsgeleerdheid. Tijdens haar studie heeft ze les gegeven als studentassistent, voorlichtingen gegeven aan scholieren als studentambassadeur, en ook eerder al meegewerkt aan consultingprojecten.