Juridische Voorwaarden Leerling InZicht

Over Leerling InZicht

Algemene leveringsvoorwaarden Leerling InZicht

Wij actualiseren de algemene voorwaarden van tijd tot tijd. De laatste wijziging is gedaan op 5 oktober 2020. Hieronder kunt u de algemene voorwaarden van Leerling InZicht downloaden.

Algemene voorwaarden Leerling InZicht BV

Privacyverklaring

Leerling InZicht neemt privacy serieus. We verwerken persoongegevens uitsluitend in opdracht van scholen. We werken er hard aan om een ​​extreem hoog beveiligingsniveau te bereiken door het gebruik van passende technische en organisatorische maatregelen. Het onderstaande privacybeleid wordt regelmatig herzien in overeenstemming met wijzigingen in de wetgeving.
Beveiliging van Persoonsgegevens

Leerling InZicht classificeert alle (persoons)gegevens van onderwijsinstellingen als geheim en treft vanuit dat standpunt maatregelen om een hoog beveiligingsniveau te borgen. Deze maatregelen hebben betrekking op de toegang en verbinding tot Leerling InZicht en het beheer op de locatie waar de systemen staan.

Inlog

Met behulp van een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord krijgt iedere gebruiker toegang tot de informatie binnen Leerling InZicht waartoe hij of zij door de instelling door is geautoriseerd. Het is belangrijk om deze informatie niet te delen met anderen of te gebruiken voor het inloggen op applicaties van derden.

Akkoord

Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met dit privacy statement en met het feit dat Leerling Inzicht de genoemde persoonsgegevens verzamelt en gebruikt.

Vragen, klachten en opmerking

Je kunt te allen tijde inzage vragen in de gegevens die wij van je hebben geregistreerd en je kunt jouw gegevens vaak online inzien en corrigeren. Ook kun je ons verzoeken je school- of persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen of te verwijderen indien deze onjuist, onvolledig of irrelevant zijn, in strijd met een wettelijk voorschrift worden verwerkt, of als geen prijs meer stelt op aanbiedingen van Leerling InZicht. Wij zullen de verdere verwerking van jouw gegevens dan aanpassen of direct beëindigen.

Als je vragen heeft over de manier waarop wij omgaan met je persoonsgegevens, wanneer je een beroep wilt doen op één van je wettelijke rechten of wanneer je een klacht hebt over onze verwerking van jouw persoonsgegevens, dan kun je een e-mail sturen naar info@leerlinginzicht.nl

Wij actualiseren de privacyverklaring van tijd tot tijd. De laatste wijziging is gedaan op 24 juni 2021.

Verwerkersovereenkomst

Onze verwerkersovereenkomst is conform de modelovereenkomst van het Privacyconvenant onderwijs. In de Verwerkersovereenkomst van Leerling InZicht wordt tussen onderwijsinstellingen en ons vastgelegd welke opdracht wordt gegeven tot verzameling en verwerking van persoonsgegevens bij het gebruik van Leerling InZicht. Leerling InZicht is deelnemer (in wording) van het Privacyconvenant onderwijs.

Je sluit een verwerkersovereenkomst met Leerling Inzicht af zodra je gebruik maakt van de Leerling Inzicht webapplicatie.

Onderaan deze pagina kun je onze verwerkersovereenkomst downloaden. Wil je één verwerkersovereenkomst voor alle scholen in je bestuur afsluiten. Maak dan gebruik van onze bijlage Scholenlijst. Hierin kun je alle scholen waarop de verwerkersovereenkomst van toepassing moet zijn opnemen.

Downloads:

Verwerkersovereenkomst Leerling InZicht

Scholenlijst

Contact:

Leerling InZicht / The Next School
Goudsesingel 128 (2.02)
3011KD ROTTERDAM
E-mail: info@leerlinginzicht.nl

Schermafbeelding 2020-12-21 om 13.36.57

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.